Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Altid Online

En historie om en eks-kæreste og en computertaske i læder

Jeg havde engang en kæreste, der forærede mig en computertaske i læder, og det er det, som dette indlæg kommer til at handle om.

Selvom forholdet faldt fra hinanden for mange år siden, og vi i dag slet ikke har kontakt til hinanden længere, betyder computertasken i læder nemlig stadig utroligt meget for mig. Jeg bruger den nemlig hver eneste dag, selvom jeg egentlig ikke længere forbinder den med min eks-kæreste.

Det kom jeg dog til, da en kollega forleden ville vide, hvor jeg havde købt den. Han ønskede sig nemlig også en computertaske i læder og havde svært ved at finde en, som var ”maskulin” nok. Da jeg skulle svare ham, gik det nemlig op for mig, at jeg ikke havde den ringeste idé om, hvor computertasken var fra, fordi det jo ikke var mig men min eks-kæreste, der havde købt den.

Det fortalte jeg ham selvfølgelig, men resten af dagen kunne jeg slet ikke slippe tanken om min eks-kæreste. Jeg kan nemlig tydeligt huske den dag, hvor hun forærede mig den, for jeg blev virkelig imponeret over, hvor godt hun egentlig kendte mig. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med læder, men jeg havde faktisk ikke regnet med, at hun ville udvælge så perfekt en gave.

Det var i anledning af min fødselsdag, at hun havde købt den, og hun fortalte, at hun havde valgt den, fordi hun syntes, at jeg manglede en computertaske, og fordi hun simpelthen var faldet for det sorte læder, da hun så den i butikken. Hun var nemlig også selv meget glad for læder.

Det var egentlig aldrig faldet mig ind at købe en computertaske i læder, men alligevel er det uden tvivl en af de bedste gaver, som jeg nogensinde har fået. I dag kan jeg nemlig slet ikke forestille mig at skulle undvære den.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post