Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #hurtigt laan

Hurtigt lån

Samtidig med at bankerne på grund af den finansielle krise er blevet mere påpasselige med at låne penge ud, er en ny konkurrent trådt ind på lånemarkedet. Et hurtigt lån tilbydes nemlig i dag af flere forskellige låneselskaber og giver endda de private lånere en række fordele, som bankerne har svært ved at leve op til.

Fordele ved et hurtigt lån

En af de helt store fordele ved at tage et hurtigt lån hos et privatejet låneselskab er, at det hos langt de fleste selskaber faktisk er muligt at låne et ganske stort beløb uden at skulle stille sikkerhed. Det er dog typisk et krav, at ansøger ikke må være registreret i RKI.

Det gør chancen for at blive godkendt til et lån væsentligt større end hos bankerne, der altid foretager en grundig undersøgelse af ansøgers økonomi og kreditværdighed. Både ansøgnings- og godkendelsesproces er derfor også en del kortere ved et privat låneselskab, og i nogle tilfælde kan man endda være heldig at have det lånte beløb indsat på kontoen allerede dagen efter godkendelsen.

Ulemper ved et hurtigt lån

Et hurtigt lån har dog selvfølgelig også sine ulemper, og en af de største er, at renten på et hurtigt lån typisk er væsentligt højere end på et forbrugslån i banken. Har man ikke styr på sin økonomi, risikerer man derfor at stå endnu dårligere stillet efter at have taget lånet end før.

Overordnet set er det dog aldrig en god idé at gældsætte sig, hvis ikke man har orden i sin økonomi, og det må derfor formodes, at det i langt de flestes tilfælde sagtens kan betale sig at tage et hurtigt lån.

Har man overblik over både sin egen finansielle situation og lånets rentesats, bør der nemlig ikke forekomme nogen overraskelser undervejs i processen.

Comment on this post

Hosted by Overblog