Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #permanent haarfjerning

Jeg har i lang tid overvejet at få en permanent hårfjerning, fordi jeg er meget irriteret over min hårvækst på ryggen. Det er egentlig ikke fordi, at det er særligt voldsomt i forhold til mange andre mænd, men alligevel synes jeg, at det er enormt irriterende.

For det første er det jo hverken særligt kønt eller charmerende, og for det andet har jeg indimellem problemer med indgroede hår, der godt kan gøre lidt ondt. Jeg har dog altid opfattet permanent hårfjerning som noget, der kun blev benyttet af kvinder til for eksempel at fjerne hår på benene og under armene, så jeg er i tvivl om, hvorvidt det ville være ”passende” for mig at få en permanent hårfjerning.

Derudover har jeg også hørt, at det foregår med laser, hvilket jeg umiddelbart ikke føler mig særligt tryg ved. Jeg ved nemlig fra en kammerat, der for et par år siden fik fjernet en tatovering ved hjælp af laser, at det mildest talt er en smertefuld affære.

Dog er jeg efterhånden så frustreret over mine hår på ryggen, at jeg synes, at det er smerten værd. Det er nemlig kun et ”engangsproblem”, hvorimod resultatet jo holder for evigt...

Hvad synes I? Er det upassende for en mand at få en permanent hårfjerning?

Comment on this post

Hosted by Overblog