Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #vinsmagning, #ost, #vin, #champagne, #chokolade

Vinsmagning er en fantastisk tradition, som vi bør holde i hævd.

Det er nærmest blevet en hobby for mig. Jeg gør det tit og ofte fredag eftermiddag, som en slags luksuriøs fredagsbar sammen med venner og veninder. Synes du, at vinsmagning lyder spændende, men måske lidt ensformigt, kan man mange steder vælge at smage vin sammen med noget andet – Diverse mad. Så er der både noget til madelskeren og vinelskeren. Her er nogle af mine yndlings kombinationer af mad- og vinsmagninger. Mmm!

Vinsmagning med ost

Det er en klassisk kombination: Ost og vin. Det er en sand vinder hver gang, og har du kultiverede venner med raffineret smag, vil de også elske denne slags vinsmagning. Ost og vin FTW!

Vinsmagning med chokolade

Måske mest til pigerne, eller til de mænd der elsker chokolade. Det er endnu en klassiker, og de fleste kan jo lide chokolade – Så det er den slags vinsmagning, som skeptikere har lettest ved at lade sig lokke af.

Vinsmagning med charcuteri

Vinsmagning kan med fordel nydes sammen med charcuteri, en lækker blanding af diverse kød. Her er der pludselig noget, der måske appellerer til dine mandlige (og mandige) venner, hvis de er lidt svære at lokke med en konventionel vinsmagning.

Bourgogne vinsmagning

Åh ja, åh ja. Det franske vinområde Bourgogne er med god grund verdenskendt. Vælger du en Bourgogne vinsmagning, er du ikke blot garanteret god vin, du er også garanteret indsigt i verdens vinhistorie. Vil du være en sand kender? Så er det her, det sker.

Champagnesmagning

Hermed med min personlige, absolutte favorit: Vinsmagning med en boblende tvist: Champagnesmagning. Jeg kan kun sige halleluja. Det er gerne dyrere, men er du også fan af de mousserende, festlige vine, må du ikke snyde dig selv for en tur rundt i champagnens univers. Champagne har en fantastisk effekt. Det er ikke noget vi drikker tit, men kunne det ikke være fedt at vide, hvad du skal gå efter, når vi rammer nytårsaften igen?

De røde eller de hvide

Det er som regel muligt at vælge, om du helst vil smage på rødvine eller hvidvine. Så er du mest til én af de to, kan du stadig finde en vinsmagning, som passer dig.

vinsmagning

vinsmagning

Comment on this post

Hosted by Overblog