Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #tonede bilruder

Nu hvor vinteren for alvor er kommet til Danmark, og vejene næsten er usynlige under det tykke lag af sne, er det endelig blevet på tide at få vinterdæk på bilen. Jeg har nemlig måttet indse, at jeg simpelthen ikke kan udskyde det længere!

Jeg har ellers gruet for dagen, fordi jeg ærligt må indrømme, at jeg på ingen måde havde lyst til at køre hele vejen til København for at få skiftet mine dæk. Heldigvis endte det dog med, at der takket være min kammerat alligevel kom noget godt ud af turen!

Da han hørte, at jeg skulle et smut ind til byen, insisterede han nemlig på, at jeg skulle slå to fluer med et smæk og samtidig få installeret tonede bilruder!

Til at begynde med syntes jeg, at det lød helt tosset med tonede bilruder. Han gav dog ikke op og viste mig ivrigt det ene billede efter det andet af biler med tonede bilruder.

Jeg startede med at være temmelig afvisende, men efter et stykke tid måtte jeg indrømme, at jeg faktisk ikke var helt uinteresseret i idéen. Det gav nemlig bilen et fedt look, og min kammerat havde jo i og for sig ret i, at jeg lige så godt kunne slå to fluer med et smæk. Min tur til København endte derfor med, at jeg fik både vinterdæk og tonede bilruder med hjem!

Comment on this post

Hosted by Overblog