Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #skindhandsker

I sidste uge troede jeg, at jeg havde mistet mine skindhandsker, for da jeg kom hjem fra en kort smuttur på tanken, var de ikke i min taske, hvor jeg ellers plejer at opbevare dem.

Jeg blev selvfølgelig meget ked af det, fordi jeg straks gik ud fra, at jeg jo måtte have tabt dem på vej til tanken, men jeg turde simpelthen ikke håbe på, at de stadig lå på vejen, så jeg valgte at opgive. Jeg sørgede dog længe over tabet af mine skindhandsker, for jeg havde næsten lige købt dem, og de var simpelthen så dejligt varme.

Det kom jeg da også til at savne i løbet af de næste par dage, hvor kulde og frost bed i mine stakkels, frysende hænder. I mangel af skindhandsker prøvede jeg at holde mine hænder varme ved at stoppe dem i lommerne, men jeg kan ikke påstå, at det fungerede særligt godt. Jeg fortsatte i hvert fald med at fryse helt forfærdeligt om dem.

Lige inden weekenden skete der dog et lille julemirakel, for da fandt jeg nemlig mine skindhandsker igen! Det viste sig nemlig, at jeg slet ikke havde tabt dem på vej til tanken men blot i min entré, og at jeg åbenbart i farten er kommet til at sparke dem ind under den lille bænk, som jeg har stående derude.

Selvom jeg selvfølgelig var en smule bitter over at have måttet undvære mine skindhandsker i næsten en uge, når de hele tiden havde ligget i entréen, var det et meget glædeligt gensyn. Det fik mig også til at tænke på, hvor uundværlige skindhandsker egentlig er i det danske vintervejr.

Jeg tror i hvert fald næppe, at jeg havde kunnet leve endnu en uge uden dem. Især ikke, når meteorologerne bliver ved med at love sne!

Comment on this post

Hosted by Overblog