Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #skincare

Der er ikke så mange mænd, der vil indrømme, at de går op i hudpleje, men jeg gør det gerne. Jeg synes nemlig, at det er utroligt vigtigt at passe godt på sin hud med en rigtigt god skincare-rutine, og det skammer jeg mig ikke over!

Faktisk bruger jeg cirka en halv time hver eneste dag på skincare – nogle gange endda mere. Blandt andet sørger jeg altid for at vaske mit ansigt om morgenen, hvorefter jeg påfører en lækker creme, som tilfører min hud fugt, så den ikke tørrer ud. Om aftenen bruger jeg så en natcreme, inden jeg går i seng, som så får lov til at sidde natten over. Sådan ser min faste daglige skincare-rutine ud.

Der er dog også nogle skincare-produkter, som jeg kun bruger et par gange om ugen – blandt andet en skrubbecreme og en ansigtsmaske. Disse skincare-produkter behøver man ikke at benytte lige så ofte som en creme, men hvis man gerne vil have en god og ikke mindst grundig rutine for skincare, er de vigtige at huske 1-2 gange om ugen.

Selv bruger jeg min skrubbecreme omkring 2 gange om ugen, hvorimod min ansigtsmaske kun kommer i brug én gang hver uge og oftest i weekenden. Selvom det betyder meget for mig at bevare en god skincare-rutine, er det nemlig svært for mig at finde tid til at lægge ansigtsmaske på hverdagsaftener. Der har jeg nemlig ofte en masse aftaler og ærinder, som jeg jo ikke bare kan lægge til siden for at lægge en maske. Mine søndage er derfor oftest helliget skincare. Det er nemlig den dag på ugen, hvor jeg slapper helt af og forkæler mig selv med en lækker ansigtsmaske, imens jeg enten ser lidt fodbold, laver lektier eller noget helt tredje. Det er noget, som jeg ser frem til hele ugen, og jeg ville under ingen omstændigheder undvære min selvforkælelsesdag!

Comment on this post

Hosted by Overblog