Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #serviceudlejning
Serviceudlejning til min housewarming

Traditionen tro ville jeg naturligvis gerne holde en housewarming for mine venner og bekendte, dengang jeg fandt en lejlighed og flyttede hjemmefra. Der var dog ét problem – jeg ville nemlig gerne tage køkkenet i brug og servere en lækker middag for mine gæster, men jeg havde ikke fået købt service! Jeg boede jo alene i lejligheden og havde derfor fint kunne klare mig med en enkelt tallerken og et sæt bestik.

Selvfølgelig kunne jeg have købt noget, for før eller siden skulle det jo gøres, men møbelshopping havde rippet min konto, så jeg var helt flad. Dertil kom, at jeg tvivlede på, at min bankrådgiver ville betragte ”jeg manglede service til min housewarming” som en tilstrækkelig begrundelse for at lave overtræk på kontoen.

Derfor havde jeg kun ét valg, og det var at benytte mig af serviceudlejning! Ja, jeg ved, hvad du tænker: Serviceudlejning koster vel også penge? Og det har du naturligvis ret i, men det viste sig faktisk at være langt billigere, end hvis jeg skulle til at tage ud og købe glas, tallerkener og bestik ind til 30 gæster.

Jeg fik derfor hurtigt kontaktet en virksomhed, der tilbyder serviceudlejning, og til min store glæde fandt jeg ud af, at de endda ville bringe servicet direkte til min dør, så jeg kunne slippe for at skulle hente det selv!

Samtidig slap jeg oven i købet for at skulle tage den store opvask (meget befriende, eftersom jeg på daværende tidspunkt endnu ikke havde fået anskaffet mig en opvaskemaskine) – det ville de nemlig sørge for som en del af serviceudlejningen!

Takket være serviceudlejning gik min housewarming derfor som smurt, bordopdækningen blev flot og elegant, og samtlige af mine gæster havde både glas, tallerken og bestik til rådighed. Hvis du står i en lignende situation eller måske endda skal have et endnu større antal gæster på besøg, som du ikke har tilstrækkeligt med service til, vil jeg derfor varmt anbefale dig at benytte dig af serviceudlejning!

Comment on this post

Hosted by Overblog