Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #rejser til vietnam, #vietnam, #rejse
Til april rejser jeg til Vietnam

Jeg har længe gået med en drøm om at opleve Vietnam, og nu er den endelig ved at blive til virkelighed! Flybilletterne er nemlig bestilt, mit visum skulle gerne være på vej, og til april kan jeg så begive mig ud på mit livs hidtil største eventyr, når jeg langt om længe rejser til Vietnam.

Jeg glæder mig selvfølgelig helt utroligt meget, og jeg har allerede Googlet på livet løs for at finde ud af, hvad jeg simpelthen bare må opleve, når jeg er af sted. Jeg føler dog stadig ikke, at jeg helt har fået det ind i mit hoved, at jeg faktisk rejser om bare 2 måneder!

Planen er indtil videre, at turen skal starte i Ho Chi Minh, hvorefter jeg egentlig bare har forestillet mig, at jeg rejser lidt rundt, som det passer mig. Nu hvor jeg har fået denne helt unikke chance for at opleve et land som Vietnam, har jeg nemlig på ingen måde lyst til at ”begrænse” mine oplevelser ved at lægge en fast rejseplan.

Jeg er også helt sikker på, at jeg sagtens kan klare mig uden, for jeg har i årenes løb været på en del rejser til udlandet, selvom jeg godt nok aldrig har været i Vietnam. Det er blandt andet også derfor, at jeg valgte netop dét land. Vietnam er nemlig et land, som jeg altid har forestillet mig, at jeg absolut måtte opleve, men af en eller anden grund altid har forsømt til fordel for andre rejser. Nu skulle det dog endelig ske, og jeg kan slet ikke vente! Jeg er sikker på, at jeg kommer til at få den mest fantastiske oplevelse, og at jeg kommer til at forelske mig hovedkulds i Vietnam, som jo skulle være et helt utroligt smukt land. Det gør mig dog ikke så meget, for bliver jeg helt forelsket, kan jeg jo altid tage derhen igen på en af mine fremtidige rejser...

Comment on this post

Hosted by Overblog