Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #laedersmykker

Nu er det jul igen, og det betyder, at det endnu engang er tid til at købe julegaver.

December måneds gaveræs er noget, som jeg gruer for hvert eneste år, men i år er det særligt slemt, fordi jeg udover at skulle finde på gaver til hele familien også skal have købt en julegave til min kæreste.

Vi har efterhånden været kærester i næsten et år, og jeg frygter derfor, at hun forventer, at jeg finder en gave, som simpelthen slår benene væk under hende. Desværre ved jeg dog ikke, om jeg kender hende godt nok til at kunne leve op til det…

Én ting, som jeg har overvejet, er lædersmykker. Jeg ved dog ikke, hvad min kæreste egentlig synes om lædersmykker, for jeg kan ikke på stående fod huske, om jeg nogensinde har set hende iført nogle. Idéen har jeg nemlig fået fra min kammerat, som tre fødselsdage, juleaftener og valentinsdage i træk er sluppet af sted med at forære sin kæreste lædersmykker i gave.

Umiddelbart tror jeg også, at min kæreste ville blive glad for at få lædersmykker til jul, for hun interesserer sig generelt en hel del for både mode og skønhed. For eksempel ved jeg, at hun ønsker sig en lille lædertaske af mærket Mulberry, hvilket jo godt kunne tyde på, at hun er glad for læder.

Den kan jeg dog ikke give hende, da jeg under ingen omstændigheder vil smide næsten 5.000 kroner efter en taske, og så må lædersmykker jo være det næstbedste.

Udover lædersmykker har jeg dog også overvejet at forære hende en flot neglelak eller måske en pudder, for det synes jeg godt nok, at hun har snakket en del om. Jeg kan dog desværre ikke huske, hvad det nu helt præcist er for én, hun ønsker sig...

Comment on this post

Hosted by Overblog