Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #kjoler, #mode, #little black dress

Der var en gang hvor kjolerne skulle gå helt ned omkring fødderne, så var der også tidspunkter, hvor det hele skulle være puf og med lange ærmer, hvordan ser en kjole anno 2012 ud ? Der er flere overraskelser i vente – når du vælger at læse med her.

Vi skriver 2012

Året 2012 er godt i gang, der er også godt gang i moden 2012, hvor der er flere udtryk, som presser på for at vise den side af moden, som kan være den rigtige for dig i år. Der er nemlig mange ønsker om at moden 2012 bliver et vildt år, hvor der virkelig er mange tendenser indenfor kjoler, der slår igennem.

Det er blandt andet muligheden for at finde en kjole i fantastiske neonfarver eller en kjole i mange farver med tryk på eller igen en kjole hvor det er den mintgrønne farve, der virkelig er dominerende. Der er derfor ikke noget entydigt billede af mode når det gælder kjoler i år, der er dog visse snit og designs, der er stærkere i modebilledet end andre.

Blandt andet er det snittene fra 20’erne, 50’erne og 70’erne, der dominerer gadebilledet i 2012, samtidig med at designet helst skal være minimalistisk og med et asymmetrisk snit. Det kan give virkelig flotte og udtryksfulde kjoler, som ikke finder sin lige andre steder, begynd allerede i dag, find dine kjoler her.

Hvordan var kjolerne tidligere

Det er altid spændende at kigge tilbage på de tidligere modebilleder, hvor der stadigvæk er mange designere, som også finder inspiration i de tidligere perioder. Som sagt er der i år i modebilledet tendenser fra 20’erne, 50’erne og 70’erne, så det er altså ganske klart, at man kigger tilbage lige nu.

Hvordan så kjolerne ud, hvad var specielt i de år og hvad gør dem populære lige nu. Det kan nogle gange være svært at sætte en præcis finger på, hvorfor der er noget, der bliver populært igen. Nogle gange kan det være en tv-serie, der bliver et kæmpe hit, andre gange kan det være et udtryk, der er voksende over en længere periode og så bliver en stærk tendens i modebilledet.

I 50’erne var kjolerne for eksempel timeglasformede og i 20’erne kom ikonet LBD (Little Black Dress) Som stadigvæk i dag, bruges af mangt og meget. Det er fantastisk som modebilledet hele tiden svinger frem og tilbage og bruger tidligere tiders evergreens med små synlige forandringer.

Comment on this post

Hosted by Overblog