Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #rejseafregning

Jeg foretager ganske ofte forretningsrejser i forbindelse med mit arbejde, og jeg har længe været irriteret over, at jeg på hele rejsen skal rende rundt og gemme på kvitteringerne for ved hjemkomsten at kunne fremlægge et regnskab over mine rejseudgifter.

Hvis der er nogle af jer, der også har været ude at rejse i forretningsøjemed, ved I sandsynligvis også, at der på meget kort tid kan samle sig en ganske stor stak af kvitteringer for alt fra frokoster med kunder til transportudgifter.

Det behøver jeg dog heldigvis ikke at tænke på fremover, da min chef netop har indført rejseafregning!

Rejseafregning er et program, som holder styr på næsten alle transaktioner. Det henter sine oplysninger hos kreditkortudbyderen og er faktisk så veludviklet, at det automatisk registrerer næsten alle transaktioner og endda kategoriserer dem efter type.

Kontantbetalinger er jeg dog stadig nødt til selv at taste ind, men det er en del mere overskueligt at holde styr på med rejseafregningen, som jeg når som helst kan få adgang til, end med en masse små papirlapper.

Jeg har endnu ikke haft chancen for at benytte det, men jeg glæder mig meget til at prøve det. Jeg er bare ked af, at jeg ikke også kan bruge rejseafregning til mine private ferierejser!

Comment on this post

Hosted by Overblog