Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #partytelte

Ligesom mange andre unge elsker jeg selvfølgelig alt, hvad der hedder fest og farver. Jeg er både helt vild med at være festgæst, men jeg kan nu også meget godt lide selv at holde fest.

Konkurrencemennesket kommer dog altid op i mig, når jeg skal holde en fest, for selvfølgelig vil jeg jo gerne have, at den bliver både bedre og vildere end de øvrige fester. Da jeg forleden fik grønt lys derhjemmefra til at holde julefrokost for vennerne, gik jeg selvfølgelig straks i gang med at brainstorme.

Jeg søgte lidt på nettet og fik næsten straks en idé, som jeg er sikker på vil gøre min fest uforglemmelig, og det er, at jeg da skal have fat i nogle partytelte!

Partytelte er store festtelte, som nemt (og endda forholdsvist billigt) kan lejes online, og de egner sig perfekt til både spisning og dans. Til min julefrokost har jeg forestillet mig, at jeg skal have fat i to partytelte – et til middagen og et til den efterfølgende abefest, da jeg jo gerne vil have, at det skal være en helt uforglemmelig aften.

Det eneste som jeg endnu ikke helt har fundet ud af, er hvordan partyteltene skal varmes op, da festen jo løber af stablen engang i starten af december måned, hvor det jo godt kan blive lidt koldt…

Comment on this post

Hosted by Overblog