Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #nyt tag, #tag

Et nyt tag på huset kan vise sig at være den bedste investering du nogensinde har gjort. Det koster typisk mellem to og tre hundrede tusind kroner at få det udskiftet. Varmeudgifter for en familie på tre lyder på omkring fireogtyve tusind kroner om året. Får man opgraderet husets energieffektivitet mærkbart, kan man hurtigt spare helt op til firs procent af pengene til opvarmning.

Et nyt tag er sandsynligvis den mest effektive måde at gøre dette på. Nye teknikker og især materialer betyder at huset nyder en langt bedre isoleringsgrad i forhold til hvis der er et tag af ældre dato på, når taget er blevet udskiftet med et moderne et af slagsen.

Laver man regnestykket, er det hurtigt klart, at et nyt tag tjener sig ind langt inden sin levetid er ovre. Inkluderer man den pæne værdistigning i huset, som en sådan investering skaber, bliver det endnu bedre.

Mange mennesker ligger den dag i dag stadig inde med en pæn friværdi i deres hjem. Er du én af dem, bør du kraftigt overveje at investere i et nyt tag til huset. Det vil ikke blot spare dig penge på sigt, men også i forbindelse på et eventuel salg, skulle du ville flytte fra huset en dag.

Tagbranchen spår at trenden med stigende salg af nye tage vil fortsætte fremover i mange år endnu. De henviser til det faktum, at det stadig er flertallet af danske huse, der bærer på tage fra før halvfemsernes start, hvor effektiviseringen for alvor tog fat.

Comment on this post

Hosted by Overblog