Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #hurtigt lån

Forbrugslån og andre hurtige lån får tit på nakken for at have en højre rente end banklån, men der er nu særdeles gode grunde til hvorfor den er højre.

De mange fordele ved et hurtigt lån

Serviceniveauet er langt højre, og der bliver løbet lidt stærkere for at få udbetalt de mange lån, og det er derfor ikke mærkeligt, at befolkningen har givet forbrugslån kælenavnet ”hurtig lån”. Man kan nemlig have pengene klar til brug på sin NEMkonto allerede efter en bankdag. Der kan bankerne slet ikke følge med.

Du tænker måske, hvorfor det nu er så vigtigt med et hurtigt lån – og det er det naturligvis ikke altid. Langt de fleste mennesker vil dog komme ud for – mindst en gang i deres liv – at mangle penge akut.

Til disse situationer kan ikke et hurtigt lån ikke blot være den bedste løsning, men rent faktisk den eneste løsning - med mindre man kan låne af familie eller venner. Dette er dog langt fra en luksus som alle har.

Du er måske en smule nervøs ved den højre rente, men prøv at vende det hele om, og tænk at lånet kører i meget kort tid (typisk 1-5 uger) og derfor vil den faktiske rente forekomme langt lavere end f.eks. et 15 års banklån. Der kan jo ikke komme meget rente på et 1000 kroners lån på 3 uger sammenlignet med et 20 års lån. Det er logik for burhøns, og så længe man har en solid plan til hvordan man vil betale sit lån tilbage, og at lånet rent faktisk er nødvendigt, så kan det nemt være den bedste løsning – trods de lidt højre renter.

Comment on this post

Hosted by Overblog