Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #goe halsbaand

Der er mange ting, som man skal tage stilling til, når man vælger at købe en hund. Blandt andet skal man være indstillet på at gå ture med den et par gange om dagen og i denne forbindelse huske at samle dens efterladenskaber op, men lige så vigtigt er det at forberede sig på, at der nok ikke kommer til at være lige så stille i hjemmet, som man hidtil har været vant til, da hunde jo indimellem godt kan finde på at gø.

Sidstnævnte problem har jeg oplevet med min egen hund, der ikke kan forstå, hvorfor jeg ikke sætter pris på dens højlydte gøen kl. 4:30 om morgenen.

Det har kostet mig mange nætters søvn, men nu har jeg endelig fundet løsningen i form af et gø halsbånd. Et gø halsbånd er nemlig et halsbånd, der er designet til at opdrage hunde til at gø mindre. Det gør det ved at udsende enten et pust luft, en vibration eller en lyd, når hunden gør.

Jeg har valgt kun at bruge halsbåndet om natten, når jeg gerne vil have fred og ro, men hunde kan sagtens tåle at have det på i længere tid også, da de ikke tager skade af det. Dog er det selvfølgelig meget vigtigt at være opmærksom på, at du ikke ved en fejl køber et halsbånd, der bruger stød!

Comment on this post

Hosted by Overblog