Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #styrke ens immunforsvar

Selvom jeg for så vidt muligt forsøger at spise sundt, motionere og generelt føre en sund livsstil, bliver jeg hver eneste vinter ramt af forkølelse med maks. 2 ugers mellemrum. Det er jeg selvsagt ved at være godt og grundigt træt af, og jeg vil derfor gerne vide, om det kan lade sig gøre at styrke ens immunforsvar, da mit tilsyneladende er meget svagt.

Jeg har hørt fra mange, at det skulle hjælpe med kosttilskud, men jeg tager både vitaminpiller og fiskeolie i ét væk, uden at det hjælper det mindste. Dertil går jeg endda også højt op i at sørge for, at jeg får dækket mit vitaminbehov igennem en sund og varieret kost. Jeg kan derfor slet ikke forstå, at jeg så ofte er syg.

En bekendt har påstået, at det ikke er muligt at styrke ens immunforsvar, fordi det er noget medfødt, som man ikke kan ændre det. Det tror jeg dog ikke helt på, for jeg synes tit, at medierne skriver om alle mulige fødevarer, motionsgrene og kosttilskud, som kan være med til at styrke ens immunforsvar.

Alligevel er jeg ved at komme lidt i tvivl, for jeg synes snart, at jeg har været dem alle igennem, uden at der er noget, der har virket… Er der nogle af jer, der ved, hvordan man styrker ens immunforsvar, eller bare om det overhovedet kan lade sig gøre?

Comment on this post

Hosted by Overblog