Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #låsesmed

Vi har alle sammen prøvet det. Pludselig er man kommet til at låse sig ude, og står i et par minutter helt ubehjælpelig og konfus foran en aflåst dør. Løsningen er selvfølgelig at ringe efter en låsesmed, og heldigvis har denne branche åbent på alle tider af døgnet – og de vil kunne rykke ud mere eller mindre akut, så man kan komme ind i varmen atter engang.

Noget de færreste tænker over er dog, at en låseesmed laver mange andre ting end at låse op for glemsomme mennesker i tide og utide. En låsesmed vil blandt også kunne rådgive og installere et væld af forskellige låsemekanismer og har båd ekspertisen og erfaringen til at vælge den helt rette løsning for lige netop dig så du kan holde tyve og andre uønskede personer væk fra de ting du sætter højt i dit liv.

Dem som rutinemæssigt låser sig ude vil måske nikke genkendende til at priserne kan variere meget fra låsesmed til låsesmed. Et godt huskeråd i den forbindelse er at vælge en lokal låsesmed. De vil nemlig typisk have lavere priser og generelt være mere kundeorienteret, da en tabt kunde i et lille lokalt område kan være svær at få igen. Det kan også være en god ide at spørge venner og bekendte, som man bor i den umiddelbare nærhed af om de ikke kan anbefale en låsesmed eller måske ligefrem advare imod et broddent kar i branchen. På den måde vil man også hjælper de gode låsesmede og lukker de mindre gode ude. Er der nok folk der gør dette vil standarden af disse firmaer kun blive højre og højre og det er altså kun i os forbrugeres interesse at benytte os af mund til mund metoden, når det kommer til låsesmede. Især i det lange løb.

Du kan også give en god nabo eller et familiemedlem en kopi af dine nøgler så hvis du en gang får smækket dig ude så vil du kunne kontakte vedkomne med den ekstra nøgle. Dette er dog ikke en skudsikker løsning da vedkommende kan være travlt optaget på sit arbejde eller måske endda på en længere ferie, og så er man lige vidt, og bliver nødt til at ringe efter en låsesmed.

Comment on this post

Hosted by Overblog