Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #solfilm, #Koebenhavn

Jeg har i noget tid gået og overvejet at få sat solfilm på bilen. Min bil er nemlig temmelig gammel og derfor ikke ligefrem spændende at se på, hvilket jeg godt kunne tænke mig at lave om på. Min kammerat har dog forsøgt at få talt mig fra idéen, fordi han ikke kan se meningen i at investere penge i solfilm til så gammel en bil.

Det kom vi ved et tilfælde ind på, da vi i weekenden var i byen i København. Min kammerat havde nemlig fået mere end rigeligt at drikke og havde mildest talt mistet sin fornuft. Han lovede mig nemlig snøvlende, at han ville betale for, at jeg kunne komme til København og få sat solfilm på bilen, hvis ikke han kunne skaffe et telefonnummer til en vilkårlig pige på baren.

Det gik jeg med til, for jeg havde jo intet at miste, så jeg valgte en af de mange smukke piger, der den aften var ude for at give den gas i København, og min kammerat tog straks udfordringen op.

Heldigvis for mig lykkedes det ham ikke, og han skylder mig derfor nu en tur til København og ikke mindst en gang solfilm til bilen!

Comment on this post

Hosted by Overblog