Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on

Der er ikke noget mere forfriskende en helt afkølet og mousserende flaske sodavand på en varm og travl dag. Det kan jeg i hvert fald hurtigt konstatere nu, hvor min chef har investeret i brugte sodavandsautomater, som står forskellige steder i den bygning, hvor vores kontor er.

Jeg snakker normalt ikke så meget med min chef, men jeg mødte ham en dag tilfældigt foran en af de brugte sodavandsautomater og takkede ham for det gode initiativ. Han fortalte ivrigt, at det var brugte sodavandsautomater, som et firma havde renoveret, så de var gode som nye. Det havde været noget af et slagtilbud, og min chef var tydeligvis meget tilfreds med sin opdagelse.

Se, jeg havde aldrig tænkt på, at det selvfølgelig kan være dyrt med alle de forskellige automater, som medarbejdere efterhånden kræver eller i hvert fald forventer på arbejdspladsen – der skal helst være en kaffemaskine, en sodavandsmaskine og en slikmaskine. Derudover må der gerne være mulighed for frisk koldt vand.

Der var mange på mit arbejde, som gerne ville have flere af sådan nogle maskiner, men vores chef sagde nej. Det vil sige lige indtil, at han fandt ud af, at man sagtens kan købe brugte sodavandsautomater. Det smarte er, at man både støtter miljøet ved at benytte sig af genbrug og samtidig får man et produkt, som man altså ikke kan se, har været brugt før. De har været ret gode til at renovere de brugte sodavandsautomater, må jeg sige.

Allermest er jeg jo bare glad for, at vi endelig har fået adgang til sodavand, der er simpelthen ikke noget som en coca-cola, der kan redde min dag. Især når der er lidt lummert og varmt på kontoret! Og så fungerer den også som en slags belønning, når jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til at arbejde.

Comment on this post

Hosted by Overblog