Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on

Nu er julen overstået og nytåret med, og det har været en fantastisk hyggelig tid, som det altid er. Vi har hygget på kryds og tværs - været sammen med både familie og venner, og der har ikke været noget som helst at klage over.

Juleaften blev jeg ellers lidt overrasket, da jeg åbnede gaven op fra min mor - det var nemlig blækpatroner til min hp og det var ikke lige, hvad jeg havde ventet. Ikke fordi jeg ikke kunne bruge dem, men hun plejer mest at købe tøj osv. Det har så siden vist sig, at lige nøjagtig disse blækpatroner til hp viste sig at være næsten den bedste gave af alle. Jeg er nemlig blevet vild med at lave sådan nogle collager, som jeg så printer ud bagefter. Og de her blækpatroner til hp er bare de bedste, jeg nogensinde har haft, så nu er der allerede lavet de fedeste collager med billeder fra jul og nytår med venner og familie.

Min mor har da også fået en særlig tak for de her blækpatroner til hp, som hun gav mig - jeg lavede nemlig en helt særlig collage til hende udelukkende med billeder af hendes to hunde - og I kan tro, at hun blev glad. Dem bruger hun nemlig rigtig meget tid på.

Nu har jeg ikke brug for blækpatroner til min hp det næste lange stykke tid - de holder nemlig længe, men når de løber tør, så vil jeg klart spørge hende, hvor hun har fået fat i lige disse her. På den måde kan jeg fortsætte mig at lave collager i super kvalitet til mig selv og min søde familie. Og jeg tager masser af billeder, så det bliver ikke svært at glæde folk med mine collager.

Comment on this post

Hosted by Overblog