Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Altid Online

Opnå effektiv brændefunktion med german pallets fra Absolut Træpiller

Når det kommer til brændsel, foretrækker danskerne at fyrre med german pallets. Det er et billigt alternativ til brændsel i høj kvalitet. Udover, at det gode kvalitet kommer dig og dit indeklima til gode, så er german pallets også gode for miljøet. Træpiller består nemlig af findelt savsmuld, der er presset sammen under enormt tryk. Således karakteriseret german pallets som naturlig brændsel, der er helt rent at fyrre med.

Udover den klimavenlige brænding, så sikre german pallets dig også en jævn og kontrolleret forbrænding i forhold til almindeligt træ, som ofte indeholder fugt, bark, harpiks og knaster.

Hvis du går op i miljøet og ønsker at fyrre med brændsel, der udelukkende består af træ og derfor er helt CO2-neutral, så bør du overveje german pallets som din fremtidige brændsel.

Hos Absolut Træpiller går vi ikke på kompromis med kvaliteten, trods den billige pris. Alle varianter af virksomhedens træpiller er frie for tilsætningsstoffer og består udelukkende af hårdt presset savsmuld. 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post