Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Altid Online

Hvad er en ejerskifteforsikring? Og hvornår kan den være god at have?

Har du nogensinde undret dig over, hvad der egentlig ligger i ordet ejerskifteforsikring? Det kan godt være svært at finde rundt i de mange forsikringer, som omkredser boligen. Husforsikring, indboforsikring, ejerskifteforsikring. For hvad er forskellen egentlig, og hvornår har man brug for den ene fremfor den anden? Hvis man eksempelvis bor i lejlighed, kan man godt undre sig over, om man så også skal have en husforsikring. 

I korte træk kan man sige, at en husforsikring dækker skallen om huset - selve husets skelet, mens en indbo dækker alt det, som ligger inden i skallen. En ejerskifteforsikring derimod er til dig, der står og skal købe ny bolig. Det er ikke nødvendigvis alle, der tænker over, at en sådan forsikring kan være nødvendig, men faktisk anvendes den i hver femte bolighandel. 

En ejerskifteforsikring sikrer dig mod uventede omkostninger. Når du som køber skal vurdere, hvor god stand din kommende bolig er i, er der mange, som blot læner sig op af tilstandsrapporten. Men rapporten vil ikke altid indeholde de skader, som ikke umiddelbart er synlige, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis de skal repareres. 

Står du i den situation, hvor du selv skal skifte bolig inden for nær fremtid, kan det være relevant at læse mere om, hvad en ejerskifteforsikring er. 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post