Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Altid Online

Dansk Boligforsikring vilkår

Er du i tvivl om dine vilkår, som følger med, når du køber en ejerskifteforsikring? Hos Dansk Boligforsikring er vilkårene noteret på deres hjemmeside, således du som kunde føler dig indforstået med forsikringen, og hvad den dækker.

For Dansk Boligforsikring er det centralt, at du som kunde føler dig godt forstået og ikke bare som endnu et nummer i rækken. Derfor har de udspecificeret områderne, som er vigtige for dig at være klar over og forstå, før du tegner en ejerskifteforsikring.

For det første er det essentielt at være bekendt med forsikringens dækningsomfang, da dette er afgørende for omfanget af skader, du kan få dækket med din ejerskifteforsikring. Andre af Dansk Boligforsikrings vilkår omfatter også undtagelser for dækning, som er fundamentale at være opmærksom på, da dette skal dækkes af dig selv.

Udover standardforsikringen er Dansk Boligforsikrings udvidet ejerskifteforsikring også noteret og forklaret. Denne forsikring gør sig både gældende for nuværende ejere af forsikringen og nye potentielle ejere. Her er det muligt at forlænge din ejerskifteforiskring i op til 10 år.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post