Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on by Mig
Published on : #hairremoval

Jeg tror, at mange kvinder – unge som ældre – har stået i nøjagtigt samme problem, som jeg selv gjorde for ikke så længe siden.

At finde en metode der både er nem, effektiv, billig, har langvarig effekt og som samtidig giver silkeblød hud – ja, dét er ikke nemt.

Der findes utallige måder at få fjernet håret rundt omkring på kroppen på, men de færreste metoder er effektive og værd at bruge tid, penge og energi på.

Jeg er før blevet voksbehandlet hos forskellige professionelle voksere, og det har været med blandet succes. De fleste steder giver dog en rigtig effektiv behandling, som oftest også holder i lang tid. Men i og med at der ikke er tale om et permanent resultat, og at behandlingerne hos en professionel vokser ikke er specielt billige, så løber det hurtigt op rent beløbsmæssigt. Og så må jeg også indrømme, at jeg aldrig helt vænner mig til, at ligge mere eller mindre nøgen foran en anden på dén måde.

Derudover har jeg også været igennem diverse opskrifter på hjemmelavet voks, og prøvet en hel masse forskellige skrabere, maskiner, cremer mm. Alt uden den store succes. Hårfjerning med laser har derfor også været oppe og vende. Men af hvad jeg har kunnet læse mig frem til, så er dette en meget, meget dyr løsning, og så skulle det endda ”kun” holde et par år, hvorefter man så skal hele forløbet igennem en gang til. Og så skulle behandlingen vist ikke være helt smertefri.

Men selv om det ikke har været nemt at finde den perfekte løsning, så har det ikke været umuligt! Jeg fandt nogle produkter på denne hjemmeside, og de har været virkelig gode og effektive. Og så koster de ikke alverdens! Jeg har faktisk været igennem samtlige af produkterne, og de efterlader alle et super resultat. Du snyder uden tvivl dig selv ved ikke at prøve dem.

Comment on this post

Hosted by Overblog