Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on

Kender du dette scenarie; du kommer hjem fra en tur i byen, du har haft det sjovt med vennerne og så står du der foran døren, og roder efter dine nøgler men kan simpelthen ikke finde dem, du opdager snart at du på mærkværdigvis har gjort dem væk i løbet af natten. Du står nu og går i panik over at du ikke kan komme hjem til dig selv. Men frygt ej for det eneste du skal er at taste vores nummer ind i din telefon og vi kommer inden for 20 min. Og er klar til at låse din dår op for dig på ingen tid, samtidig med at vi installerer en helt ny lås til dig, med et sæt nye nøgler til følge.

Vi befinder os i København og yder vores service til København (og omegn)og Amager. Vi har de bedste produkter indenfor branchen og har de bedste konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at være de bedste i branchen, og være den første en kunde kommer i tanke om når denne har brug for en låsesmed.

Alle former for låse som du kun kan drømme om!
Hvert år er der flere tusinde indbrud, og mange af disse kan undgås hvis man vælger at investere lidt tid og penge på en låsesmed som kan hjælpe dig med at sikre din bolig så du ikke kommer hjem til en gennemrodet bolig hvor værdigenstandene er blevet taget af en langfingret tyv. Så tøv ikke med at ringe efter os, til personlig rådgivning om hvordan du kan sikre din bolig mod indbrud, hvad enten du er ringer privat eller på vegne af en virksomhed.

Vi har alle former for låse, låsesystemer, alarmer, og alarmsystemer samt både mekaniske låse og elektroniske låse. De elektroniske låse giver dig mulighed for at åbne op uden selv at være til stede ved døren, hvilket kan være særligt effektiv og mindre omkostningsfuldt hvis man har mange ansatte og undgår at alle disse skal have en nøgle, eller konstant rende frem og tilbage for at åbne op for dem. En elektronisk lås kan også være i form af et magnetkort, smart card, autmatisk aflåsning efter bestemte tider.

Derfor tøv ikke med at ringe og få et helt og aldeles uforpligtende tilbud på 60135050.

Er uheldet ude? Københavns Låsesmed hjælper dig

Comment on this post

Hosted by Overblog