Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog
Posted on
Published on : #festudlejning

At holde fest kan være forbundet med meget besvær, men det meste af det kan faktisk løses ved hjælp af festudlejning. I listen her giver vi dig 10 gode grunde, til hvorfor du med fordel kan benytte dig af festudlejning, næste gang du skal holde fest.

1. Du slipper for den uhyrlige oprydning, som tit ligger og venter dagen efter en fest, så du i stedet kan bruge dagen derpå på at pleje dine tømmermænd.

2. Du behøver ikke at gemme dine arvestykker under vasken for at være sikker på, at de ikke går i stykker.

3. Du kan aflyse den 5 timer lange køretur til Tyskland – festudlejningen kan nemlig sørge for leveringen af både alkoholiske og alkoholfri drikkevarer.

4. Du skal ikke pludselig fremtrylle service til 50 gæster – det kan festudlejning nemlig også klare for dig.

5. Du og dine gæster kan få glæden af at høre festmusik på et ordentligt anlæg i stedet for at skulle slutte iPod’en til computerens skrattende gamle højtalere.

6. Du kan lade hele festen (eller dele af den) foregå i udendørs partytelte, så dine forældre, samboer, overboer, underboer og/eller naboer kan få deres velfortjente skønhedssøvn.

7. Du behøver ikke at lægge metervis af plastik ud på det polerede trægulv i stuen for at undgå ridser efter stilethæle.

8. Du bliver fri for at skulle pynte op. Samtidig behøver du endda heller ikke engang hverken at opstille eller nedtage et eventuelt festtelt, for det klarer festudlejning nemlig for dig.

9. Du skal ikke være ude allerede 5-6 måneder inden festen blot for at være sikker på, at samtlige festlokaler og forsamlingshuse i nærområdet ikke er optagede på datoen.

10. Du giver din fest nogle anderledes og spændende rammer, som dine gæster helt sikkert vil huske længe efter.

Comment on this post

Hosted by Overblog